Nederlands English 

Banner 1

Banner 2

Banner 3

Banner 4

Historie Van Eijck

Van Eijck International Car Rescue is een heus familiebedrijf en is opgericht in 1969 door de vader van de huidige eigenaar Max van Eijck. Het takelbedrijf waarmee werd gestart in dat jaar was voornamelijk actief op het slepen van voertuigen na een ongeval en schade auto’s door de grote regio rondom Hulten. Enige tijd later werd er een samenwerkingsverband gesloten met de de alarmcentrales van de verzekeringen en werden de eerste internationale activiteiten opgepakt.

Uitbreiding met repatriëring
In het jaar 1980 vond er een rayonering plaats waardoor het werkgebied voor Van Eijck zich plots uitbreidde van de regio Tilburg en Breda tot aan de Belgische grens. Vanaf de jaren ‘80/’90 gingen steeds meer mensen en ook vaker op vakantie naar het buitenland. Dit betekende voor Van Eijck wederom tot een uitbreiding van werkzaamheden met bijvoorbeeld het repatriëren van mensen die in het buitenland met pech kwamen staan.

Omvangrijk en kwalitatief hoogwaardig wagenpark
In 2001 nam de huidige eigenaar Max van Eijck het bedrijf over van zijn vader. Max zag al snel nog meer kansen in het buitenland en investeerde daardoor in materieel en (innovatieve) kennis. Repatriëring stond bij Max bovenaan zijn lijstje en hiervoor werden kosten noch moeite gespaard om zowel de kwaliteit van het materieel als de vakkundigheid van de mensen continu te ontwikkelen. Genoemde groei in het bedrijf, uitbreiding van het wagenpark tot op de dag van vandaag garandeert een professionele dienstverlening als het gaat om auto- en vrachtwagentransport alsmede –berging, hulpverlening en het realiseren van vervangend vervoer.

Het internationale karakter
Sinds 2006 is Van Eijck absoluut een bedrijf te noemen met een groot internationaal karakter. Mede daarom werd gekozen voor de naam Van Eijck International Car Rescue en breidde het netwerk van partners zich uit door geheel Europa. De medewerkers bij Van Eijck spreken alle benodigde talen zodat internationaal zaken doen en problemen oplossen voor hun klanten vlekkeloos verloopt.

Bij Van Eijck is maatschappelijk verantwoord ondernemen verworden tot standaard en heeft men service en dienstverlening hoog in het vaandel staand. De vader en grootvader van Max waren eind jaren zestig van de vorige eeuw  de absolute grondleggers van hun voornamelijk regionaal werkend bedrijf. Inmiddels heeft huidig directeur Max van Eijck het bedrijf uitgebouwd naar een internationaal werkend bedrijf wat in Europa een grote naam heeft op het gebied van professionele berging en transport van alle mogelijk voertuigen.