Nederlands English 

Banner 1

Banner 2

Banner 3

Banner 4

Vrachtwagenberging – zware berging

Voor het bergen van bijvoorbeeld vrachtwagens en touringcars heeft Van Eijck altijd de juiste oplossing en een duidelijk plan van aanpak. Wanneer het voertuig, groot of klein, betrokken is bij een ongeval en schade heeft opgelopen is het moment daar om Van Eijck International Car Rescue in te schakelen.

Ook hierbij vraagt het weer juist die inzet van het meest geschikte voertuig. Met de beschikbaarheid over een modern en uitgebreid wagenpark kan Van Eijck snel schakelen en zodoende ook snel ter plaatse verschijnen. Elke berging- of transportklus vraagt uiterste precisie.

De medewerkers bij Van Eijck zijn stuk voor stuk vakkundig geschoold en up-to-date getraind. Ook op hun enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en aanpak kan worden gerekend. Zo wordt uw voertuig met zorg geborgen en kunt u rekenen op een veilig transport. Ook alle bergingen in het buitenland kunnen door Van Eijck feilloos worden verzorgd mede gestaafd op een zorgvuldig geselecteerd netwerk van professionele bergers in het buitenland.